Lärare

Hej och välkommen till Kunskapsbyggare.se!

Jag som driver denna webbplats heter Marie Eldberg och arbetar idag som grundskollärare i en 1-5 skola i Botkyrka kommun med ämnena matematik, no och teknik som bas. Webbsidan är dock privat men ändå tänkt som en webbresurs för mig, mina elever och deras föräldrar. Det skulle samtidigt  vara roligt om även andra lärare, elever och föräldrar får nytta av sidan. Här på portalen finner man information och framför allt länkar som kan vara till nytta när man är ute efter kunskap.

Portalen kommer att utvecklas allt eftersom och målet är kunskap – att främja kunskapsutveckling. Här föds förhoppningsvis också tips, tankar och idéer som man kan använda sig av i skolarbetet eller i undervisningen.

Förhoppningvis kan även du som lärare använda denna portal som en webbresurs för just din undervisning och för dina elever samt deras föräldrar. Här kan du på ett enkelt och lätttillgängligt sätt få egna tips, tankar och idéer att använda dig av i just din undervisning.

Observera! 

All information inklusive länkar och länktips på denna webbplats ska ses som just tips! Kunskapsbyggare.se ansvarar inte för kvaliteten eller riktigheten i varken information eller länkar. Inte heller för hur användbar informationen eller länkarna är eller hur de ska användas. Detta får man göra en egen  bedömning av och ansvara för själv!

Vill du komma i kontakt med mig går det bra att maila på marie@kunskapsbyggare.se. Jag tar mer än gärna emot tankar, tips och idéer. Är det någonting du vill uppmärksamma mig på går det naturligtvis också bra. Det kan exempelvis vara någon felaktighet, någon länk som inte fungerar eller någonting annat som jag bör uppmärksamma. Positiv kritik mottages dessutom med stor tacksamhet!

Återigen varmt välkommen till Kunskapsbyggare.se! Hoppas att portalen blir lika användbar för dig som den är för mig.

Marie Eldberg

 

För mer information se under rubriken Om Kunskapsbyggare.se.